Tornihuoneen salaseura: Rahan jäljillä on kaupoissa tällä viikolla!

Tornihuoneen salaseura: Rahan jäljillä ilmestyy tällä viikolla! Sain juuri käsiini lämpimäiset painosta, ja se on aina kutkuttava, odotettu hetki. Laatikon avaaminen ja fyysisen kirjan pitäminen kädessä konkretisoi kovan työn. Ja voi että miten söpöltä ja karkilta kirja voi tuntua, sen värit on kauniit!

Kirja on kaupoissa lauantaina 30. syyskuuta, ostoksille siis!

Se löytyy mm. Suomalaisen Kirjakaupan, Adlibriksen, Bookyn ja muiden jälleenmyyjien kautta, sekä tietysti kustantamon verkkokaupasta Kirja.fi.

Monet lapset myös tykkäävät kuunnella äänikirjoja, ja tietysti tästä tulee sellainenkin! Äänikirjan pitäisi olla kuunneltavissa yleisimmissä palveluissa samaan aikaan, kuin fyysinen kirja on kaupoissa. Lukijaksi saimme suositun Lauri Kortelaisen, joka on monille lapsille tuttu mm. Timo Parvelan Ella ja Pate -kirjojen lukijana.

Lauantain ohjelmassa on sännätä kirjakauppaan tutkimaan, millaisen hyllypaikan kirja on saanut ja onhan sitä varmasti siellä. Ehkä kirjakaupan myyjät ovat tottuneet hermostuneisiin kirjailijoihin, jotka muka vaivihkaa käyvät silittämässä kirjojensa selkämyksiä ja vakoilemassa paljonko kirjaa hyllyyn on otettu.

Tervetuloa keskustelutilaisuuteen Suomen Pankin Rahamuseolle

Pääsemme puhumaan taloustaidoista ja lasten ja nuorten talouskasvatuksesta yhteen kirjan keskeisistä tapahtumapaikoista Suomen Pankin Rahamuseoon. Tervetuloa yleisölle avoimeen Talouskirja nyt -keskustelutilaisuuteen 5.10.2023 kello 17-18.

Mukana keskustelussa ovat myös sijoittaja ja kirjoittaja Merja Mähkä sekä strategia- ja tutkimusjohtaja Olli Kärkkäinen. Keskustelua johtaa Suomen Pankin johtokunnan varapuheenjohtaja Marja Nykänen.

Lisäksi tubettajasiskokset Elina ja Sofia kertovat yrittäjyydestä, rahankäytöstä ja talousasioihin liittyvistä tunteista. Tilaisuuden järjestää Suomen Pankki.

Paikalla on tietysti kirjamyyntiä ja signeeraus, joten tule paikan päälle myös tapaamaan, juttelemaan ja hakemaan tutulle lapselle kirjaan omistuskirjoitus!

Tervetuloa! Voit osallistua joko paikan päällä tai seurata tilaisuutta verkossa. Tilaisuudesta tulee myös tallenne jälkikäteen katsottavaksi.

Suomen Pankin Talouskirja nyt -sarja avaa talouden käsitteitä kirjallisuuden kautta.

Comments are closed.